75.Yıl Anaokulu

WEB https://persembe75yilanaokulu.meb.k12.tr
Adres : KALEYAKA MAHALLESİ DEREAĞZI SOK.NO 2 PERŞEMBE/ORDU
VİZYON : Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklar için kullanmak.
MİSYON : Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil, psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda milli değerlere sahip, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : SABAH GRUBU GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİ: 08.30-13.30 ÖĞLEN GRUBU GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİ: 12.0-17.00
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : KATI YAKITLI KAZAN
Servis : Özel servis
Ulaşım : Toplu taşıma araçları ile okula ulaşım yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kaleyaka Mahallesi Dereağzı Sok. No:2 PERŞEMBE /ORDU
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ordu il Merkezine 19km, İlçe Merkezine 5km uzaklıkta yer almaktadır
Kontenjan Bilgileri : 100
Sportif Etkinlikler : Okulumuz belirli gün ve haftalar kapsamında çeşitli faaliyetler düzenlemektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz 2016 yılında Beslenme Dostu Okul Projesini kazanmıştır.Beyaz Bayrak almıştır.2021 yılında ise ´Okulum Temiz Belgesi´almaya hak kazanmıştır.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda e-Twinning kapsamında çeşitli projeler yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı içerisinde Denetimde Yeni Yaklaşımlar:Çoklu Denetim Modeli adlı projenin personel hareketliliği kısmında yer almıştır.